KAKO DA VAŠE DESNI BUDU ZDRAVE A ZUBI JAKI SVAKOG DANA

Pranje zuba dva puta dnevno, svakog dana, je najbolji način da Vaši zubi i desni budu zdravi, ali odabir prave paste za zube može biti komplikovan. Ako spadate u grupu ljudi (jedan od tri) koji primećuju krv prilikom pranja zuba onda bi trebalo da koristite zubnu pastu kao što je parodontax, koja može da pomogne da u zaustavljanju i sprečavanju krvarenja desni.

Problem je sledeći - ako se prebacite na običnu zubnu pastu čim rešite problem, ponovo se izlažete riziku budući da samo specijalna zubna pasta može da Vam obezbedi najbolju zaštitu od krvarenja desni i bolesti desni.

Sada postoji nova svakodnevna zubna pasta koja ima 8 specijalno kreiranih prednosti, za zdravije desni i jače zube. Uz parodontax Complete Protection pastu za zube ne morate da pravite kompromis, možete da je koristite svakog dana kako biste umirili bolest desni, ojačali zube, osvežili dah i pomogli u održavanju prirodne beline zuba.

SPECIJALNA PASTA ZA ZUBE SVAKODNEVNU UPOTREBU

Nova parodontax Complete Protection pasta za zube je više od obične zubne paste. Ona ima specijalnu formulaciju, za ljude koji primećuju krv prilikom pranja zuba, i 4 puta je efikasnija u uklanjanju bakterija plaka od obične zubne paste.

Budući da su bakterije plaka glavni uzrok krvarenja desni, bolesti desni i kvarova na zubima, to parodontax Complete Protection pastu za zube čini idealnim alatom za zaštitu desni i zuba svakog dana.

Budući da sadrži fluorid, parodontax Complete Protection pasta za zube takođe pomaže u zaštiti zubne gleđi. Ona ima ukus mente koji u Vašim ustima ostavlja osećaj svežine, i nežno uklanja površinske fleke kako bi zubi ostali čisti i prirodno beli.

Ova kombinacija 8 specijalno kreiranih prednosti dopunjuje pastu za zube za svakodnevnu upotrebu, obezbeđuje najbolje delovanje, za zdravije desni i jače zube.

Koristite dva puta dnevnu uz parodontax četkicu za zube.

Uvek se konsultujte sa Vašim stomatologom ako ste zabrinuti za oralno zdravlje ili Vam je neophodan stručan savet kako da negujete zube i desni.