OTKRIJTE 8 PREDNOSTI PARODONTAX COMPLETE PROTECTION MEDICINSKE PASTE ZA ZUBE

Desni su osnova za zdrave zube, ali ne razumemo uvek koliko bitnu ulogu igraju. Ljudi često biraju pastu za zube zato što im "obećava" da će im zubi biti jaki, beli i čisti, ali je nega Vaših desni podjednako bitna, naročito za svaku treću osobu koja primećuje krv prilikom pranja zuba.

Ako ste primetili tragove koji ukazuju na crvenilo prilikom pranja zuba ili čišćenja koncem, to može biti znak da imate krvarenje desni, što predstavlja rani simptom bolesti desni.

Ako ignorišete prve simptome bolesti desni ili gingivitisa, i ne odlučite da ih lečite, oni se vremenom mogu razviti u mnogo ozbiljnije, nepovratno oboljenje koje se naziva periodontitis, i koje može izazvati gubitak zuba. Šta je to što Vi možete da uradite kako biste zaštitili zube i sačuvali zdravlje desni?

Parodontax Complete Protection medicinska pasta za zube ima 8 specijalno kreiranih prednosti za zdravije desni i jače zube. Pranje zuba dva puta dnevno parodontax Complete Protection medicinskom pastom za zube znači da ne morate da birate između nege Vaših desni i Vaših zuba, već možete da uradite obe stvari istovremeno.

OBJAŠNJENJE 8 PREDNOSTI PARODONTAX COMPLETE PROTECTION MEDICINSKE PASTE ZA ZUBE

1. POMAŽE U ZAUSTAVLJANJU I SPREČAVANJU KRVARENJA DESNI

Krvarenje desni je prouzrokovano bakterijama plaka, koje se nagomilavaju u, na i oko Vaših zuba. Parodontax Complete Protection medicinska pasta za zube ima specijalnu formulaciju za ljude koji primećuju krv prilikom pranja zuba, i kada se koristi dva puta dnevno do 50% je bolja u smanjenju krvarenja desni od obične paste za zube.

2. SMANJUJE CRVENILO I ZAPALJENJE DESNI

Zdrave desni su roze boje i čvrste su, tako da ako imate crvene i upaljene desni to može biti rani znak bolesti desni. Kada ne uklonite bakterije plaka redovnim pranjem zuba, one mogu da iritiraju desni i utiču na to da one budu vazdušaste ili otečene. Pranjem zuba dva puta dnevno parodontax Complete Protection pastom za zube pomažete desnima da povrate zdravlje.

3. 4 PUTA EFIKASNIJA U UKLANJANJU PLAKA*

Plak je glavni uzrok bolesti desni. Kako bi održala zdravlje desni, parodontax Complete Protection pasta za zube ima jedinstvenu formulaciju koja sadrži visoku koncentraciju prerađenog natrijum-bikarbonata, što je čini 4 puta efikasnijom u uklanjanju plaka od obične paste za zube.*

4. POMAŽE DA DESNI I ZUBI BUDU ČVRSTO POVEZANI

Nagomilavanje bakterija plaka može da prouzrokuje krvarenje desni, i ako ne lečite ovaj problem on može izazvati povlačenje desni, gde desni počinju da se odvajaju od zuba, pri čemu slabe vezu između desni i zuba. Ako ne uradite nešto kako bi sprečili povlačenje desni, situacija može da se pogorša. Može doći do pojave "džepova" između zuba i desni, koji mogu da se inficiraju. Ovo može da ošteti potpornu strukturu koja drži Vaše zube na svom mestu i da, na kraju, dovede do gubitka zuba.

Pranjem zuba dva puta dnevno parodontax Complete Protection medicinskom pastom za zube pomažete u fizičkom uklanjanju glavnog uzroka krvarenja desni, tako što delujete na nagomilane bakterije plaka duž linije desni, pri čemu pomažete da zubi i desni budu čvrsto povezani.

5. CILJANO DELUJE PROTIV NEPRIJATNOG ZADAHA

Bakterije plaka nisu odgovorne samo za izazivanje krvarenja desni, već takođe mogu da doprinesu izazivanju neprijatnog zadaha ili halitoze. Dok razbijaju čestice hrane one ispuštaju gasove neprijatnog mirisa koji mogu da utiču na to da Vaš dah ima neprijatan miris. Pranjem zuba dva puta dnevno parodontax Complete Protection medicinskom pastom za zube uklanjate više plaka u poređenju sa običnom pastom za zube, dok Vam njen ukus mente omogućuje da imate prijatan dah.

6. JAČA GLEĐ

Zubna gleđ je tanak, čvrst spoljašnji sloj oko Vaših zuba. Ona im pomaže da budu beli i sjajni i štiti ih od kvarenja. Hrana i piće mogu sadržati kiseline ili mogu reagovati sa bakterijama plaka i stvoriti kiseline koje napadaju Vašu gleđ, i na taj način izazivaju kvarenje zuba. parodontax Complete Protection pasta za zube sadrži fluorid, koji pomaže da gleđ ostane jaka tako što čini Vaše zube otpornijim na napade plaka i kiseline u hrani, a takođe im pomaže da poprave bilo koje oštećenje.

7. DUBINSKI ČISTI

Sa formulacijom koja sadrži prerađene čestice natrijum-bikarbonata, parodontax Complete Protection uklanja 4 puta više plaka u poređenju sa običnom pastom za zube.* Pranjem zuba dva puta dnevno parodontax Complete Protection pastom za zube pomažete Vašim zubima i desnima da ostanu čisti.

8. NEŽNO IZBELJUJE ZUBE

Nežnim uklanjanjem površinskih fleka, parodontax Complete Protection pasta za zube pomaže zubima da povrate prirodnu belinu.

ZBOG ČEGA TREBA DA IZABERETE PARODONTAX COMPLETE PROTECTION PASTU ZA ZUBE?

Uz 8 specijalno kreiranih prednosti, parodontax Complete Protection pasta za zube je jedina pasta za zube koja Vam je neophodna kako bi Vaše desni bile zdrave, a zubi jaki.

Koristite dva puta dnevno uz parodontax Complete Protection četkicu za zube.


Ako ste zabrinuti za Vaše desni ili zube, konsultujte se sa Vašim stomatologom kako biste dobili stručnu dijagnozu i savet o najboljem vidu lečenja.

*uz pranje zuba dva puta dnevno