ZAŠTO KORISTITI parodontax EXTRA 0.2% INTENZIVAN TRETMAN NAKON STOMATOLOŠKE OPERACIJE?

Možda će Vam biti neophodno da imate parodontološku operaciju ako patite od ozbiljnijeg gingivitisa ili periodontitisa. Ona se može iskoristiti za lečenje dubokih džepova koji se mogu stvoriti između zuba i desni kao posledica bolesti desni. Takođe će Vam možda biti neophodna stomatološka operacija ako treba da izvadite zub ili stavite zubne implante. Ova vrsta operacije može da utiče na Vaše desni ili da ih ošteti.

Uspeh bilo koje hirurške procedure delimično zavisi od smanjenja količine bakterija u Vašim ustima, naročito oko rane ili gde su desni oštećene. Zbog toga Vam Vaš stomatolog može preporučiti parodontax Extra 0.2% tečnost za ispiranje usta za intenzivan tretman nakon operacije desni, kako bi pomogao desnima da se oporave.

KAKO parodontax EXTRA 0.2% MOŽE DA VAM POMOGNE DA SE OPORAVITE

parodontax Extra 0.2% tečnost za ispiranje usta za intenzivan tretman je namenjena za korišćenje nakon stomatološke operacije budući da sadrži hlorheksidin, koji ubija bakterije i pomaže u kreiranju zaštitnog sloja koji odbija bakterije od usta. Zbog svog antibakterijskog dejstva, parodontax Extra 0.2% tečnost za ispiranje usta može da ubrza oporavak nakon operacije.

Naročito je od pomoći tokom prve nedelje od operacije, kada je rana otekla i kada je pranje zuba previše bolno ili treba da izbegavate neprijatne šavove. Ispiranje parodontax Extra 0.2% tečnošću za ispiranje usta pomaže u čišćenju usta tokom procesa oporavka.

Trebalo bi da koristite parodontax Extra 0.2% tečnost za ispiranje usta za intenzivan tretman samo nakon stomatološke operacije kao kratkoročan tretman, u skladu sa uputstvom Vašeg stomatologa.