Location:

O parodontax
proizvodima

O parodontax proizvodima

Tvorci parodontax paste za zube se smatraju stručnjacima za zdravlje desni u više od 30 zemalja širom sveta. Zbog čega? Zato što parodontax pomaže u zaustavljanju i sprečavaju krvarenja desni.

Krvarenje desni može biti rani znak bolesti desni a parodontax portfolio proizvoda je formulisan tako da održava desni zdravim, zube jakim i dah svežim. 

Naša istorija

parodontax ima dugu istoriju zaštite zdravlja desni. parodontax pastu za zube je napravio nemački stomatolog, Dr. Foke, 1937. godine. Originalna formulacija, zasnovana na natrijum bikarbonatu zbog njegovih svojstava koja omogućuju najbolje čišćenje, i dalje predstavlja osnovu današnje parodontax paste za zube. Od ovih ranih dana, parodontax je nastavio da razvija tečnosti za ispiranje usta i četkice za zube, i postao je brend od poverenja kada je u pitanju zdravlje desni.

Illustration of bacteria on the gums

Naša nauka

Kao lideri u oblasti zdravlja desni mi konstantno sprovodimo klinička istraživanja kako bi produbili naše znanje i razumeli šta je to što čuva zdravlje desni i kako da se izborimo sa bolestima desni. Tokom prethodnih godina, pokrenuli smo klinički program koji nam pomaže da testiramo, unapređujemo i proširujemo parodontax asortiman zubnih pasti, tečnosti za ispiranje usta i četkica za zube. Nauka je u srcu svega što radimo kako bismo kreirali najefikasnije proizvode za očuvanje zdravlja desni i jačine zuba.

Kako parodontax pasta za zube deluje

parodontax pasta za zube je formulisana tako da deluje na uzroke krvarenja desni. Njena formula sa niskim abrazivnim dejstvom i natrijum bikarbonatom deluje tako što uklanja lepljiv sloj bakterija plaka koje mogu da iritiraju desni i prouzrokuju njihovo krvarenje. Uz pranje zuba dva puta dnevno, ona dokazano smanjuje količinu plaka i krvarenje desni i na taj način zaustavlja putovanje ka bolesti desni. 

                              Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa stomatologom ili farmaceutom.

Spit with blood in a sink drain